Om Venueseating

Her på siden finder du Skandinaviens bedste udvalg af stole og seating-koncepter til biografer, teatre, sportsarenaer, stadions, venteværelser, uddannelsessteder m.v.

Siden 1996 har vi specialiseret os i salg af stole til både private kunder samt til professionelt brug.

Repræsenterer du en biograf, teater, sportsforening, institution eller virksomhed med behov for en større og skræddersyet løsning, så finder du en stor del af vores udvalg her på siden. Kontakt os endeligt for at høre mere om produkter og services.

Er du privatperson eller mindre virksomhed, så besøg vores shop www.cinemaseats.com

Vores historie:

Venue Seating blev etableret i Odense, Danmark i 1996 (under navnet Biografstole Kompagniet). Den første tanke var at genbruge de mange gode brugte biografstole, der ofte blev kasseret, når en biograf byggede om eller måtte lukke.

Mange velholdte stole fra de forreste rækker gik ofte til spilde i stedet for, at leve videre og skabe glæde og biografstemning i private hjem, i butikker eller på skoler og kontorer.

I 2006 begyndte en ny epoke, hvor salg af nye biograf-, teater-, og stadionstole blev igangsat. I 2014 udbyggede vi produktkataloget til også at indeholde stole til sports arenaer, venteværelser, universiteter m.v.

I dag finder du således et stort, hvad vi selv mener er Skandinaviens bedste, udvalg af stole og seatings-koncepter her på siden.